Ресторан 14 - Тафталиџе - Скопје!

Надвор од секојдневниот метеж, во близина на пазарот Тафталиџе, се наоѓа ресторанот "14". Со капацитет од 240 места, на површина од 350 метри квадратни "14" е место кое ќе ги исполни сите Ваши очекувања и желби.

Ресторан "14" со својот високо професионален персонал, Ви нуди мени, со кое квалитетот и вкусот на храната и пијалоците се само мал дел од целината во која има се.

Restoran 14 on Facebook